Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: f95a9a
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Inschrijving Laarbeekse Golfkampioenschappen 2018 geopend

  Sport

Laarbeek – Het lijkt allemaal nog ver weg, maar achter de schermen wordt al flinke gewerkt aan de organisatie van de 15de Laarbeekse Golfkampioenschappen. Inmiddels is de datum en locatie bekend; vrijdag 31 augustus op Golfbaan de de Gulbergen in Mierlo.

Het bestuur bestaat uit dezelfde personen die ook verantwoordelijk waren voor de organisatie van de Laarbeekse Golfkampioenschappen 2017; Eric van de Vrande, Peggy Blankwater, Jos Vogels, Patrick Beekmans en Karel van Deurzen. Om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de deelnemers hebben ze zoals in de aanloop van de Laarbeekse Golfkampioenschappen 2017 een raadpleging uitgezet bij alle oud-deelnemers van de Laarbeekse Golfkampioenschappen, welke bij het bestuur bekend zijn.

Op basis van de verkregen informatie zoals ondermeer spelvorm individueel en Texas Scramble (2 X 2), taxivervoer, catering binnen en buiten de baan, maximale afstand naar de golflocatie heeft de organisatie invulling kunnen geven aan wederom een prachtig golfevenement.

Naar aanleiding van de eerste nieuwsbrief hebben de eerste deelnemers zich al aangemeld. Inschrijven kan op www.laarbeeksegolfkampioenschappen.nl. Hier kunt u ook alle informatie met betrekking tot de Laarbeekse Golfkampioenschappen 2018 terugvinden inclusief de rapportage van de onlangs gehouden raadpleging. Om teleurstellingen te voorkomen: schrijf u zo snel mogelijk in. 120 deelnemers is het maximale aantal. Alvast veel golfplezier de komende zomer en tot 31 augustus.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

FOTO'S Jeugdbrandweer viert 10-jarig bestaan met 24-uurs dienst
15/12
Hoofdsponsoren verlengen met Sparta'25
15/12
Nachtmis in Mariahout met Zanggroep de Halmen
15/12
Muzikale kerstshow: 'Het geheim van Kerstmis'
15/12
FOTO'S Topkletsers krijgen de lachers op hun hand bij 'Gala der Spartanen'
15/12
Kerstmis bij oMase
15/12
FOTO'S Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor Jan van Impelen en Jos Wijnen
15/12
Gezamenlijke Laarbeekse cursus EHBO
15/12
FOTO'S Compleet kerstdorp herrijst jaarlijks aan de Nassaustraat
14/12
Zilveren Opstekel voor Erik van Haperen
14/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten