Logo mooilaarbeek.nl
Juul Franssen (in het blauw) bij Judoclub Mariahout (archieffoto Laarbeek Sportief)   | Fotonummer: 19b480
Juul Franssen (in het blauw) bij Judoclub Mariahout (archieffoto Laarbeek Sportief) (Foto: Mark Barten)
Evenementen

Laarbeek Sportief: maak kennis met sportaanbieders

  Sport

Laarbeek - Iedereen kan zondag 16 september van 10.30 tot 13.00 uur vrijblijvend kennismaken met een groot aantal sportaanbieders in Laarbeek.

Zo'n 20 sportverenigingen en organisaties presenteren zich in en rondom sporthal De Dreef in Aarle-Rixtel, D'n Ekker in Beek en Donk en De Klumper in Lieshout. De kennismakingsdag richt zich niet alleen op de jeugd, maar op iedereen van jong tot oud. Er zijn demonstraties, er is informatie en sommige sporten kun je zelfs meteen uitproberen! Ideaal om op één of meer locaties kennis te maken met verschillende sporten.

Sporten is méér dan bewegen
Voor (nieuwe) inwoners is het leuk om te zien wat er allemaal te doen is op sportgebied. Het werven van leden is belangrijk voor sportverenigingen. De verenigingen willen ook laten zien dat sport méér is dan alleen lichamelijke inspanning. Sport zorgt voor ontmoeting, gezelligheid, draagt bij aan een gezonde leefstijl en is leuk om te doen. Dus kom, kijk, ontmoet of doe mee!

Deelnemers
Initiatiefnemers voor de sportkennismaking zijn Badmintonclub De Ganzeveer, turnvereniging De Ringen en Badmintonclub Mixed. De sportkennismaking wordt ondersteund door jongerenwerker/sportcoach Jaccy van den Enden van ViERBINDEN en buurtsportcoach Ilse van Ham van de gemeente Laarbeek. Zo'n twintig clubs en organisaties doen mee, variërend van badminton, (tafel)tennis, turnen, dans en pole fitness tot karate, boksen, bootcamp en volleybal. Op www.laarbeekactief.nl staat een overzicht van alle deelnemers. De clubs heten u van harte welkom!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>