Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 48b047
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)
Evenementen

Schoolhandbaltoernooi HV Bedo

  Sport

Beek en Donk - Net als voorgaande jaren organiseert Handbalvereniging Bedo uit Beek en Donk een schoolhandbaltoernooi voor de kinderen van de basisscholen uit Laarbeek en de St. Nicholaas basisschool uit Boerdonk.

Tijdens dit 16e Laarbeekse schoolhandbaltoernooi kunnen kinderen kennis maken met de handbalsport. Het toernooi is voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool en wordt gehouden op woensdag 2 januari in Sporthal D'n Ekker te Beek en Donk. De winnaars van groep 8, bij zowel de jongens als de meisjes, mogen deelnemen aan de voorronde van het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal, wat in juni 2019 wordt gehouden. Daar strijden zij tegen de winnende teams van het schoolhandbaltoernooi uit andere gemeenten.

Kinderen hebben zich in groten getale al via de scholen aangemeld om deel te nemen. Iedereen is van harte welkom om deze dag te komen kijken bij het schoolhandbaltoernooi en de teams van hun school aanmoedigen. Ook ouders zijn natuurlijk welkom om de kinderen sportief bezig te zien.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>