Logo mooilaarbeek.nl
De beginnersgroep   | Fotonummer: 374bb7
De beginnersgroep (Foto: )
Evenementen

Kom ook trainen voor de Kings&Queensrun

  Sport

Lieshout – Zin om te gaan hardlopen? Het kan nog steeds. Sluit je aan bij de beginnersgroep en wie weet sta jij ook aan de start van de Kings&Queensrun op Koningsdag.

Maandagavond, 19.30 uur
Stonden er vorige week nog zes (beginnende) hardlopers te trappelen om mee te doen, dit keer staan er al negen sportievelingen te wachten bij Runnersclub Lieshout. Het is natuurlijk interessant om te weten welk doel mensen hierbij voor ogen hebben. Sally Daniëls (39) uit Mariahout is daar stellig in: "Het is tijd om weer iets te doen nadat ik kinderen heb gekregen. Ik heb lang niets aan sport gedaan en in het verleden veel gekorfbald. Ik wil fit worden en de insteek is zeker om mee te doen aan de Kings&Queensrun. Daar is hopelijk het schema aan aangepast, toch?" Ook Sanne Swaanen (33) en Debbie Kerkhof (36) uit Beek en Donk hebben er zin in. Sanne vertelt: "Ik wil in één ruk 5 kilometer kunnen rennen, zodat ik ook mee kan doen aan de Kings&Queensrun." Ook Debbie wil dat. "Ik wil gewoon een rondje kunnen hardlopen om mijn conditie op te bouwen", vertelt ze. "Afgelopen zaterdag hebben we zelfs nog stiekem een keertje gelopen", lachen de dames. Tot slot laat Maartje van Stiphout (31) uit Mariahout weten dat ze het fijn vindt om in een groep te lopen. "Om alleen te beginnen werkt niet voor mij. De groep sleept me nu mee."

Wat wordt jouw doel?
Tijdens de Kings&Queensrun kun je op Koningsdag maximaal vier rondes van 2,5 kilometer door Lieshout lopen. Het trainingsprogramma zorgt ervoor dat twee rondes lopen sowieso haalbaar is. Wat jouw doel ook is, je bent van harte welkom om mee te doen en te werken aan jouw doel. De trainer van de beginnersgroep is John Pennings. Voor informatie kun je hem bellen: 06-50281483. De accommodatie van Runnersclub Lieshout ligt aan de Provinciale weg 24 in Lieshout, naast de tennisclub.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>