Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 5cd057
Foto: Daphne van Leuken
Evenementen

Bedovo Beach Event 2019; schrijf je nu in

  Sport

Beek en Donk - Samen met hoofdsponsoren Café thuis en van Kaathoven heeft volleybalvereniging Bedovo besloten om voor de 19e keer het Bedovo Beach Event te organiseren. Ditmaal mogen jullie de show gaan stelen op 22 en 23 juni op een hopelijk zonovergoten Heuvelplein te Beek en Donk.

Zaterdag 22 juni
Zoals afgelopen jaar wordt er op zaterdag gespeeld in de volgende categorieën: Nevobo heren senioren 2x2, Nevobo dames senioren 2x2, Nevobo jeugd 4x4 en Recreatief 4x4.

Hopelijk ziet de organisatie je na een middagje zandhappen, 's avonds terug bij Café thuis om na te genieten van de eerste Beach dag. En hoe kun je zo'n avond nu beter starten dan met een barbecue?! Tijdens het inschrijven krijg je nu ook de mogelijkheid om je op te geven voor de barbecue.

Zondag 23 juni
Voor degene die gezelligheid minstens zo belangrijk vinden als de prestaties, is zondag de perfecte dag! Met het nodige publiek op de achtergrond kun jij je afgestofte volleybalskills weer tonen, terwijl het publiek geniet van een drankje of overheerlijke hamburger.

Er zal gespeeld worden in teams van 4x4 in een geoefende en een ongeoefende poule. Ongeoefend is ook echt ongeoefend, dus kijk even goed voor welke poule je inschrijft. Nieuw dit jaar is dat elk team minimaal 10 wedstrijdjes speelt. Enthousiast geworden? Schrijf je nu in via: www.ticketkantoor.nl/shop/bedovobeachevent.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>