Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c1bda3
Foto: Mark Barten
Evenementen

Straat Tennistoernooi 't Slotje

  Sport

Beek en Donk - Op 1 september staat er in het jubileumjaar van TV 't Slotje nog een mooie activiteit op het programma: Het Straat Tennistoernooi. In dit ééndagstoernooi kunnen buurtverenigingen met elkaar de sportieve strijd aangaan op het tennisveld.

Ga eens na als lid of je in je eigen buurt een leuk team van sportieve mensen samen kunt stellen. Het gaat hierbij om ervaren of onervaren tennissers. Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Iedereen is welkom. Er wordt gestart met een tennisclinic die begint om 13.00 uur. Daar kun je aan deelnemen om al een beetje de 'feeling' te krijgen, en zo ben je opgewarmd voor de wedstrijden die om 14.00 uur starten.

Wil je alvast oefenen met je team? Dat kan, niet-leden hebben de mogelijkheid om in de zomermaanden (juli en augustus) een zomerpas voor €25,00 te kopen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een dagpas te kopen voor €5,00 per persoon. Zo ben je op 1 september helemaal klaar voor het toernooi!

Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar communicatie@tv-slotje.nl. Er zijn geen inschrijfkosten!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>