Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Kerstspeurtocht en MTB-tocht Aan de Wielen

  Sport

Aarle-Rixtel - Traditioneel biedt T.S.C Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel op het eind van het kalenderjaar en aan het begin van het nieuwe jaar diverse activiteiten aan waaraan iedereen kan deelnemen.

Op 2e Kerstdag is dat een foto-wandelpuzzeltocht van ongeveer 5 kilometer, waaraan de laatste jaren meer dan 200 personen deelnamen. Inschrijven en vertrekken kan men tussen 13.00 en 13.30 uur vanaf de Couwenbergh aan de Dorpsstraat 1. Het inschrijfgeld bedraagt € 1,00 per persoon en voor jeugd tot 16 jaar is het gratis. Men kan meedoen als groep, familie of koppel. De winnaars gaan met een fraaie wisseltrofee naar huis en voor iedereen ligt er na afloop een prijsje onder de kerstboom.

Op 5 januari staat de jaarlijkse MTB-tocht geprogrammeerd. Men kan kiezen voor de 30-35 kilometer of voor de 45 kilometer. Inschrijven en vertrekken kan men tussen 08.30 en 10.00 uur vanaf de kantine van ASV '33 aan de Bakelseweg in Aarle-Rixtel. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 per persoon, NYFU-leden krijgen korting en kunnen gebruik maken van het 'Scan- en Go' systeem. De routes worden geheel uitgepijld en halverwege is een pauzepunt waar men wordt voorzien van soep, drank en koek.

Meer informatie is te vinden op de ADW-site.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>