Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 44c198
Foto:
Algemeen

Jubilarissen gehuldigd bij Sparta'25

  Sport

Beek en Donk - Tijdens de Kerst-inn op donderdag 19 december, heeft Sparta'25 haar jubilarissen gehuldigd. 13 genodigden hebben gebruik gemaakt van de uitnodiging. De overige jubilarissen hebben om verschillende redenen afgezegd.

Op de foto zijn te zien: 25-jarig jubilarissen: John Meulders, Elco van Schijndel, Henk van Gend, Frank Vereijken, Joost Ankersmit. 40-jarig jubilarissen: Stefan van Heijnsbergen, Bas van de Vossenberg, Herman Konter, Frank Bouw. 50-jarig jubilarissen: Riny van Schijndel, Jos Brekelmans, Wim Kluijtmans, Bart Vereijken.

Voorafgaand aan de huldiging speelde het vaandelteam de bekerwedstrijd tegen Deurne 1. Ondanks dat Sparta'25 het betere van het spel en de betere kansen had, was de eindstand 0-1. Dat mocht de pret echter niet drukken en mede door het groot aantal jubilarissen was de toch al niet kleine kantine van Sparta'25 gezellig vol. Onder het genot van een hapje en een drankje is het een gezellige avond geweest.

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>