Afbeelding

Danny Megens Keurslagerij fier aan kop

Sport Sport

Beek en Donk - In de B-klasse van Zaalvoetbalvereniging WAC Beek en Donk is Danny Megens Keurslagerij na de laatste WAC-avond van februari de trotse koploper. Door een klinkende 9-1 overwinning op FC Avondrood wipt het over de Rijwielhandel heen en leidt het de dans om het kampioenschap én promotie.

De overwinning kwam geen moment in gevaar. Er werd al snel afstand genomen van FC Avondrood. R. Hendriks, toch al goed op dreef dit seizoen, had zijn vizier op scherp en had met maar liefst zeven treffers een aanzienlijk aandeel in deze zege.

DK Garagebedrijf deed net achter de top 3 prima zaken door drie punten bij te schrijven. BrabantTent was bepaald niet gelukkig in het eerste kwart van het duel, welke werd gekenmerkt door treffers van beide doelmannen. DK liep vervolgens nog uit naar een riante 7-2 zege met twee treffers van T. van Oort en N. Heesakkers.

Aben & Slag Advocaten hervond de aansluiting met de koploper in de A-klasse middels een 6-1 zege op Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt. Daarmee heeft laatstgenoemde wel een kans laten liggen om zelf de aansluiting met diezelfde kop te vinden. Na een kwartier gespeeld te hebben was de bres al geslagen: 0-4. Sevenmiles.nl kon niet echt overtuigen en mocht in het slot de eer nog redden.

Café-Zaal de Tapperij, dit seizoen vooral acterend in het grijze gebied, staat er na de 4-2 zege op Hurkmans Plaatwerk ineens ook weer bij in de grote kopgroep van de A-klasse. Twee schamele puntjes scheiden heb de koploper D’n Ekker nog maar. Dat het deze avond niet vanzelf ging bleek wel uit het feit dat Hurkmans uit geslagen positie nog terug wist te komen. De rode lantaarndrager had het voordeel van het wedstrijdverloop nadat het met nog een kwartier te spelen op 2-2 wist te komen. Dat het alsnog verkeerd ging was te danken aan de ervaring van De Tapperij.