Afbeelding
Foto: Daphne Poulisse (archieffoto)

Thuis sporten: VV Mariahout 14 days challenge

Sport Sport Coronavirus

Mariahout - VV Mariahout heeft een manier bedacht om toch met voetbal bezig te kunnen zijn, zonder naar het sportpark te hoeven komen. Woensdag 16 maart krijgen deelnemers de eerste opdracht van de 'VV Mariahout 14 days challenge'

Coronaprogramma
VV Mariahout deelde 14 maart het volgende: "In verband met het Corona-virus zijn alle wedstrijden tot en met dinsdag 31 maart afgelast en zal er niet getraind worden. Dat is een lange periode zonder voetbalactiviteiten en om toch op een leuke manier met voetbal bezig te blijven start VV Mariahout met The 14 Days Challenge. Vanaf woensdag 18 maart delen we elke dag een andere challenge, zodat spelers thuis allerlei voetbaluitdagingen aan kunnen gaan. Ook geldt dit voor jeugdspelers die lid zijn van VV Mariahout en elders voetballen. Doe je mee?!"

Thuischallenges
Elke dag krijgen de (jeugd)spelers een nieuwe challenge. De challenges worden gedeeld op de sociale media en website van VV Mariahout. De deelnemers moeten vervolgens iemand vragen om hen te filmen, terwijl zij de challenge uitvoeren.

Prijs voor de beste deelnemer
Degene die de meeste challenges hebben voltooid en via WhatsApp hebben ingestuurd naar Freddy Vermeulen (06-53666873) maken kans op een leuke prijs, laat de club weten. Voor de drie deelnemers met de meeste punten is een prijs beschikbaar.

Afbeelding