Afbeelding

ELI start met 5 meisjesteams; shirtsponsoren gezocht

Sport

Lieshout - ELI is een groeiende vereniging, zo starten ze komend seizoen met maar liefst 5 meisjesteams. Een ongekend aantal waar ELI enorm trots op is! Om alle teams te kunnen voorzien van wedstrijdshirts, is de club nog op zoek naar sponsoren.

Shirtsponsoring biedt bedrijven de kans om hun betrokkenheid bij ELI en het jeugdvoetbal te tonen en deel uit te maken van de groep enthousiaste sponsoren. Naast het leveren van wedstrijdshirts maken sponsoren het met hun bijdrage mogelijk om de vereniging en het jeugdvoetbal in Lieshout verder te ontwikkelen.

Ben of ken je een mogelijke sponsor, neem dan contact met ELI op via sponsoring@rkvveli.nl of onderstaand telefoonnummer voor alle mogelijkheden. De vereniging neemt bij sponsoring alle werk uit handen zoals het ontwerp en de bestelling. Ook duo-shirtsponsoring is mogelijk om kosten te verdelen. Naast shirtsponsoring is er momenteel ook een speciale aanbieding voor nieuwe bordsponsoren met korting op nieuwe borden en gratis koffie/thee in de kantine.

Daarnaast is ELI ook op zoek naar versterking van de sponsorcommissie gericht op het jeugdvoetbal, mocht je een bijdrage willen leveren dan horen ze dat graag.

Voor al het bovenstaande kunt u contact opnemen met Bert-Jan Kuijn (Sponsorcommissie). Tel. 06-30076156.