Archieffoto
Archieffoto

ELI treft VCO in bekertoernooi

Sport Sport

Lieshout - ELI speelde dinsdag tegen ONDO de voorlaatste van enkele oefenwedstrijden. Daarmee zijn enkele weken van intensief trainen om de conditie op peil te brengen en het balgevoel terug te brengen bijna afgesloten en begint het meer serieuze werk.

De komende 3 weken staan vooral in het teken van de 1e ronde van de KNVB-beker. Zoals altijd een heel mooie voorbereiding op het komende zware seizoen en voor de selectiespelers dé gelegenheid om een plaats af te dwingen in het vaandelteam van ELI. Zondag 30 augustus treedt het team van trainer Michael Thijs om 14.30 uur op het eigen sportpark ’t Luijtelaar aan tegen 5e-klasser VCO uit Zeeland.

Donderdag 3 september speelt ELI nog een oefenwedstrijd uit tegen VOW uit Zijtaart. De andere opponenten in het bekertoernooi zijn 4e-klassers Juliana Mill en SES uit Langenboom. ELI reist op dinsdag 8 september naar Mill. Zondag 13 september komt SES op bezoek.

Zondag 20 september start ELI de competitie met een thuiswedstrijd tegen DOSL uit Leende.

Komende zondag spelen ook alle overige senioren-teams en de ELI-Vrouwen hun eerste bekerwedstrijd. Zij beginnen allemaal met een uitwedstrijd.