Afbeelding

Nieuwe speelsters welkom bij dames ASV’33

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Heb je altijd al deel willen nemen aan een teamsport met een gezellig team? Ben je erg benieuwd of jij je voetbalkwaliteiten (nog verder) kan ontwikkelen? Of heb je wellicht nog steeds spijt dat je veel te vroeg je voetbalschoenen aan de wilgen hebt gehangen? Dan zijn de dames van ASV'33 op zoek naar jou!

Het damesteam is een sportief, gezellig en fanatieke groep. Op zondag komen ze uit in de 5e klasse waarbij zij tegen diverse teams uit de regio voetballen. Trainen doen ze één keer in de week met twee enthousiaste trainers, maar is er ook de mogelijkheid om twee keer te trainen. En dat is nog niet alles! Buiten het voetballen zijn ze een team dat gezelligheid erg belangrijk vindt. Een vrijblijvend drankje na de wedstrijd, meedoen aan een toernooi of het organiseren van diverse activiteiten hoort ook bij het damesteam.

Om dit enthousiaste team compleet te maken zijn ze nog op zoek naar dames vanaf 15 jaar. Als je interesse hebt, ben je van harte welkom om eens mee te komen trainen of om gezellig naar een wedstrijd te komen kijken om de sfeer te proeven en om te kijken of zij hetgeen zijn wat jij zoekt. Bij interesse of vragen kun je ook contact opnemen met Erik Nooijen (coördinator vrouwen) via e-mail: enooijen@hotmail.com.