Afbeelding

Uitblinkers 14 Days Challenge in zonnetje gezet

Sport

Mariahout - Op een drukbezocht sportpark opende VV Mariahout samen met KV Flamingo’s afgelopen zondag het voetbalseizoen. Alle jeugdspelers werden samen met trainers, leiders en sponsoren onder luid applaus voorgesteld aan de aanwezigen, waarna ze mochten poseren voor de teamfoto’s. Het enthousiasme was groot en na het zo abrupt beëindigde seizoen afgelopen jaar hebben de spelers er duidelijk zin in om weer te starten.

Om jeugdspelers in Coronatijd in beweging te houden lanceerde VV Mariahout een 14 Days Challenge. Veertien dagen lang werd er elke ochtend een nieuwe challenge gepubliceerd die spelers uitdaging bood op gebied van behendigheid, creativiteit en balvaardigheid. Uit het grote aantal inzendingen werden 5 prijswinnaars bekend gemaakt. Job en Niek van Berkel ontvingen een bal voor meest originele inzending. Ook Sten Heijmans mocht een bal in ontvangst nemen omdat hij, als één van de jongste leden, aan elke challenge heeft deelgenomen. Weer of geen weer, Sten stuurde elke dag een filmpje in, desnoods gemaakt in de woonkamer. Martijn Rooijmans (3e), Daan van der Linden (2e) en Tim Gilsing (1e) ontvingen ieder een award met daarop hun foto en behaald aantal punten. Een echte blikvanger voor aan de muur.

VV Mariahout dankt alle spelers voor hun deelname aan de 14 Days Challenge. Hoewel het een groot succes was, is een challenge als deze dit seizoen hopelijk niet nodig en kan er volop getraind en in competitieverband gevoetbald worden!