Afbeelding
Foto: Volleybalvereniging NAS

Een uurtje recreatief volleybal in Aarle-Rixtel

Sport Sport

Aarle-Rixtel – Volleybalvereniging NAS in Aarle-Rixtel begint weer aan een nieuw seizoen. Vanaf september speelt NAS (Na Arbeid Sport) elke maandagavond recreatief volleybal in de sporthal aan de Schoolstraat in Aarle-Rixtel en doet dit al meer dan 50 jaar.

In de 70-tiger jaren van de vorige eeuw hebben een aantal jonge mannen een volleybalclubje opgericht. Ze spelen intussen al bijna 55 jaar elke maandagavond in de maanden september tot en met april een uur volleybal. Het gaat er vaak fanatiek aan toe maar het blijft altijd sportief en recreatief. Momenteel heeft NAS ruimte voor enkele nieuwe enthousiaste ‘hoogspringers’ om op maandag tussen 20.00 en 21.00 uur een balletje te slaan.

Heeft u interesse laat het hen dan weten. De voorzitter wil je graag te woord staan. Hij is te bereiken op 06-12319064 en per mail op BAJBergkamp@gmail.com of kom gerust naar de sporthal aan de Schoolstraat in Aarle-Rixtel. Kom vrijblijvend een maand meespelen. Het nieuwe seizoen begint op maandag 7 september. Ook dames zijn welkom. Tot ziens!