Archieffoto: tafeltennissen bij ATTC'77
Archieffoto: tafeltennissen bij ATTC'77 Foto: ATTC'77

ATTC’77 zoekt talent voor kampioenschappen 2021

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Volgend jaar wil de Aarle-Rixtelse tafeltennisclub (ATTC'77) een kampioenschap speciaal voor jongeren organiseren. De voorbereidingen en training beginnen volgende week. De trainers staan er klaar voor!

Het doel is dat er, gedurende een schooljaar, op elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur wordt getraind. Serieus getraind, conditie, speltechnieken en speltactieken. Niet bestemd voor volwassenen maar basisschooljeugd vooral, aangevuld met jeugd van de middelbare school. ATTC’77 wil vooruit in de toekomst! Mét jeugd die gepassioneerd is, die sportief is én graag wil winnen.

Ben jij dat kind/die jongere? Die energie genoeg heeft en graag wil? Niet zomaar een balletje wil slaan omdat er elke vakantie wel een tafeltennistafel is waar je wat kunt freewheelen? Maar echt, serieus, omdat jij weet dat jij het kan én omdat je het wil. Dan ben je van harte welkom bij ATTC’77 om mee te doen. De jeugd die nu al bij ATTC'77 speelt zal je met open armen verwelkomen en je vaardigheden mee testen. Laat je kennen en ga voor de beker van 2021!