Welkom bij Badminton Club Lieshout!
Welkom bij Badminton Club Lieshout!

Gratis kennismaken met Badminton Club Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Zin in sporten? Woensdag 23 september vindt de tweede en laatste 'Rabobank inloopdag' plaats. Je kunt tijdens deze avond gratis kennismaken met badminton in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Kom daarvoor naar Sporthal De Klumper in Lieshout en overtuig jezelf.

Badminton
Sporten is goed voor je: dat weet iedereen. Niet alleen voor je spieren of je gestel is sporten goed, maar ook voor je geest is het een prima ontspanning. Door te sporten kun je je even losmaken en tijd nemen voor een leuk spelletje, een goede beweging én een goede work-out. Al deze ingrediënten heeft de sport badminton in zich: dus als je toch een sport zoekt: probeer dan eens badminton !

Iedereen kent badminton. Twee rackets en een shuttle vind je in bijna iedere kofferbak richting de camping. Maar badminton is veel meer dan een leuke bezigheid op vakantie. Badminton is bijvoorbeeld de snelste zaalsport ter wereld: de shuttle kan snelheden bereiken boven de 300 km/u. Het is ook één van de meest dynamische sporten ter wereld. Ook op recreatief niveau is het een heerlijke manier van sportieve ontspanning. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal op de badmintonbaan, wat het maakt tot één van de leukste sporten die er is.

Badminton Club Lieshout (BCL) 
Sportiviteit en gezelligheid staan ook centraal bij BCL, en dat voor alle niveaus en leeftijden. Binnen de vereniging wordt er onderscheid gemaakt tussen jeugd (vanaf 7 jaar tot ongeveer 18 jaar) en senioren (18 jaar of ouder). Iedere speler kan bij de vereniging op zijn/haar niveau badmintonnen, zowel recreatief als in competitieverband. Badminton Club Lieshout is aangesloten bij Badminton Nederland die een bondscompetitie voor de districten organiseert én een midweek-competitie voor degene die wat minder intensief wil spelen. Badminton Club Lieshout is óók aangesloten bij de Helmondse Badminton Bond (HBB) om zo ook voor de jeugdspelers een optimaal competitieaanbod te kunnen verzorgen. BCL heeft haar speelavond op woensdag en speelt dan in Sporthal De Klumper aan de Papenhoef in Lieshout.

Kortom: Badminton Club Lieshout kan alles bieden wat een sportvereniging kan bieden en dat ook nog eens in de leukste sport die er is: badminton! Ze zien je dan ook graag eens langskomen bij de club.