Trainers Anniek en Lieke met hun Mini’s
Trainers Anniek en Lieke met hun Mini’s

Badminton een leuke sport? Zeker wel!

Sport Sport

Beek en Donk – Ben je 4, 5 of 6 jaar oud? Tijdens de Nationale Sportweek kun je op vrijdag 25 september bij Badmintonclub Mixed gratis proberen of badminton een leuke sport is voor jou. Je doet verschillende spelletjes en er zijn allemaal kinderen van je eigen leeftijd. Dus geef je snel op en doe mee. Dan zul je daarna zeggen dat badminton een kei leuke sport is.

Wat is BadMINIton?
Bijna 5 jaar geleden is Badmintonclub Mixed gestart met badminton voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud. Onder de naam BadMINIton wordt iedere week van half 7 tot kwart over 7 training gegeven in sporthal d’n Ekker. De nadruk bij de training ligt op motoriek en coördinatie. Er worden veel verschillende spelletjes gedaan en er zijn allerlei materialen aanwezig waarmee de kinderen kunnen werken. Onder begeleiding van Anniek van Leuken en Lieke Fransen maken de kinderen op een speelse manier kennis met de badmintonsport. Er zijn de afgelopen jaren al veel kinderen doorgestroomd naar de reguliere jeugdgroepen. Daar ontwikkelen ze zich verder en gaan ze in de meeste gevallen ook competitie spelen.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dan is dit je kans. Meldt je aan via de website van Laarbeek Actief of stuur een mail naar jeugdzaken@bcmixed.nl. We zien je dan graag op vrijdag 25 september. Uiteraard zijn je ouders van harte welkom om te komen kijken. Vanwege de corona maatregelen kunnen zij plaatsnemen in de kantine. Vanuit daar is er een goed zicht op de zaal.

Voor meer informatie over BC Mixed kijk je op www.bcmixed.nl en volg je de vereniging op Facebook en Instagram.