Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Clubkampioenschappen bij Tennisvereniging 't Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - Bij Tennisvereniging 't Slotje zijn van 31 augustus tot en met 4 september de jaarlijkse clubkampioenschappen dubbels voor senioren gehouden. In 10 categorieën, verdeeld over de verschillende speelsterktes voor dames en heren, werd gestreden om de felbegeerde titel van clubkampioen. Dit resulteerde in vele spannende partijen die in prima weersomstandigheden gespeeld konden worden.

De finalisten kregen na de wedstrijd op de baan een roos uitgereikt. Alle kampioenen krijgen een shirtje met het logo van de club: 'TV ’t Slotje' en de toevoeging 'clubkampioen 2020'. De tweede prijswinnaars kregen een waardebon voor een lunch bij het parkpaviljoen.

De finale vond plaats onder ideale weersomstandigheden waardoor er na de strijd op de baan nog lang buiten gezeten werd tijdens de derde helft en onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, nog lang werd nagepraat over gemiste kansen, slechte ballen, mooie dropshots en passeerslagen.

Kampioen zijn geworden: HD5 en hoger Rob Heijnen en Joshy Gevers, DD5 en hoger Judith Booy en Miriam Elzinga, HD6 Edwin Dekkers en Joshy Gevers , DD6 Lisa Rietberg en Nina Manders, HD7 Antoon Nooijen en Theo Sterken, DD7 Mieke Weterings en Marjan Muller, HD8 Marcel Houdijk en Tonie van Meerten, DD8 Linda Staal en Daniëla Delhaise, HD9 de broers Jimmy en Joey van der Leemputten, DD9 de zussen Isabelle en Sarah Loonen.