Eva van Kessel, clubkampioen oranje 2020
Eva van Kessel, clubkampioen oranje 2020

Clubkampioenschappen oranje Tennisvereniging ‘t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - Voor de tweede keer werd de clubkampioenschappen oranje volgens een nieuwe opzet georganiseerd, waarbij de kinderen onder de 11 jaar leren hoe het is om te spelen zoals in de grand slams. Dit houdt in dat de kinderen in een afvalschema geplaatst werden en dat er uiteindelijke twee spelers een finale zou spelen om de titel clubkampioen oranje 2020.

Voor degene die in de eerste ronde pech hadden met de loting, was de mogelijkheid om in een poule verder te spelen tegen de andere eerste ronde verliezers. Daarmee krijg je meer gelijkwaardige wedstrijden en was er ook een prijs voor elke poulewinnaar. Zo werd ook met de verliezers van de tweede ronde en kwartfinale gedaan. Kortom biedt dit voor elke speler wat wils.

De finale werd gespeeld uiteindelijk door Eva van Kessel en Fenne Gussenhoven. Zij maakten er een waar spektakel van. Fenne kwam om 3-1 voor en had bij 40-40 zelfs een matchpoint, maar die wist Eva vakkundig ongedaan te maken en kwam ze met een comeback op 3-3. De laatste game ging ook gelijk op en bij 40-40 was het Eva van Kessel, die de titel clubkampioen oranje 2020 opeiste.

De strijd om de derde/vierde plaats ging tussen Thijs de Hoon en Rens van Diepen. Ook hier was een beslissende game nodig om de winnaar bekend te maken. Rens won met 4-3 die strijd.

Poulewinnaar eerste ronde bovenste helft: Ivo Verschuren
Poulewinnaar eerste ronde onderste helft: Ruan Karamermer
Poulewinnaar kwartfinale bovenste helft: Hille van den Eijnden
Poulewinnaar kwartfinale onderste helft: Wies Coolen