Erwin Spierings (l) en Luc Hamelijnck (r)
Erwin Spierings (l) en Luc Hamelijnck (r)

Drukbezocht junior-senior toernooi T.V. 't Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - Het jaarlijkse junior-senior toernooi werd zondag 6 september gehouden bij tennisvereniging 't Slotje in Beek en Donk. Onder de lekker warme zon werden verschillende wedstrijden en spelletjes gespeeld. Tijdens het toernooi gaat het erom dat een junior samen met een senior tegen andere duo’s verschillende wedstrijden speelt. Dit jaar waren er wel bijna 50 teams die de uitdaging aan gingen om de grote wisselbeker te bemachtigen die tot zondag in bezit was geweest van Ivo Verschuren.

Naast veel leden hebben ze ook veel niet-leden mogen ontvangen zondag. Voorafgaand aan het toernooi werd een leuke en leerzame speedtraining gegeven door tennisleraar Jorg Gussenhoven om ervoor te zorgen dat iedereen goed ingespeeld was. Na al dat zweten tijdens de wedstrijden kreeg iedereen de kans om zo hard mogelijk te serveren bij de servicemeter.

Naast het spelen van gezellige wedstrijden waren er ook verschillende spelletjes, zoals croquet, koekhappen en tafeltennis. Verder was er ook nog een leuke tennisquiz. Hier hebben ze de resultaten van berekend en de winnaars die met een leuke prijs, gesponsord door het parkpaviljoen, naar huis gingen waren Siem en Marcel Jansen!

Na veel berekeningen werd om 18.00 uur iedereen bij elkaar geroepen voor de bekendmaking van de winnaars. Binnen de tien poules waren er verschillende winnaars, deze gingen allemaal naar huis met een mooie bokaal, een zweetbandje en een bidon. Alle andere kinderen uit de poules kregen een medaille. De spanning was te snijden... uiteindelijk waren het Luc Hamelijnck en Erwin Spierings die zich winnaar mochten noemen.

Hopelijk vond iedereen het net zo leuk als de organisatie (Whoznext). Zij zien jullie graag volgend jaar terug.