Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R

Geen KerstROLLERshow dit jaar

Sport Sport

Beek en Donk - RC de Oude Molen heeft dit jaar, net als alle andere verenigingen, al veel evenementen moeten schrappen vanwege het coronavirus. Zo is er geen zomershow geweest, geen wedstrijden en ook bijna geen SkateSwings. Helaas zullen ook alle evenementen die dit jaar nog op de planning staan worden afgelast. 

KerstROLLERshow
Normaliter is iedereen bij RC de Oude Molen rond deze tijd al druk bezig met alle voorbereidingen, maar de afgelopen tijd zijn de corona-maatregelen nauwlettend in de gaten gehouden en zijn er diverse overleggen geweest. Er zijn zelfs alternatieve show-mogelijkheden overwogen, maar helaas heeft RC de Oude Molen moeten besluiten om dit jaar de KerstROLLERshow niet door te laten gaan. De gezondheid van de leden, vrijwilligers en bezoekers zijn erg belangrijk en op dit moment is het risico te groot om het wel door te laten gaan. Het is belangrijk om realistisch te blijven en het is op dit moment niet haalbaar om nog KerstROLLERshow te organiseren zonder afbreuk te doen aan dit visitekaartje van de club. Helaas kan niemand vertellen hoe de situatie in december is, maar voor nu ziet het er niet heel positief uit. Het was een ontzettend moeilijke beslissing, maar met volle moed gaat RC de Oude Molen er tegenaan om in 2021 weer een geweldige KerstROLLERshow te organiseren!

SkateSwings
Daarnaast heeft RC de Oude Molen ook besloten om de rest van dit jaar geen SkateSwings meer te organiseren, vanwege dezelfde redenen als bij de KerstROLLERshow. Hopelijk kunnen er vanaf volgend jaar weer veel kinderen komen genieten van de SkateSwings!