Bert Coolen
Bert Coolen

Bert Coolen is de rijzende ster bij TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - De competitie is in volle gang bij Tafeltennisvereniging Een en Twintig. Daarbij kent iedere competitie zijn individuele stijgers en dalers. En hoewel deze competitie nog maar twee rondes oud is, lijkt het er op dat Bert Coolen zich dit seizoen in positieve zin gaat onderscheiden.

Bert Coolen is van jongs af aan lid van TTV Een en Twintig en heeft in het verleden al flink wat ervaring opgedaan in de jeugdteams. Bert heeft het tafeltennis van geen vreemde, zijn opa Ad is dit jaar 40 actief lid van TTV Een en Twintig en iedere thuiswedstrijd zijn meest trouwe supporter.

Vanaf 2018 heeft Bert het tafeltennissen serieuzer opgepakt: ieder beschikbaar moment is hij aan het trainen, wedstrijden aan het spelen of individueel zijn service aan het perfectioneren. En dat werpt zijn vruchten af: Bert is afgelopen seizoen een klasse hoger gaan spelen en staat in het huidige nog steeds op 100% winst. “Het eerste seizoen in deze klasse was een beetje wennen, meer tactisch spelen. Het gaat nu echt goed!”.

Afgelopen donderdag speelde het team 4 waaronder Bert tegen Veldhoven. Bert Coolen won drie wedstrijden, Patrick Biemans en Dirk van der Venne waren beide goed voor 1 overwinning. In totaal betekende dit een knappe 5-4 overwinning op directe concurrent Veldhoven. Het zal de tafeltennisexperts van TTV Een en Twintig dan ook niet verbazen wanneer we Bert volgend seizoen nog een klasse hoger zien spelen.

Team 2 verloor haar thuiswedstrijd van Never Despair, ondanks de drie overwinningen van Stefan Hamelycnk. De andere overwinning werd door Jeroen Engelhart binnengehaald, Joost van Goch wist zijn flitsende start in de eerste wedstrijd helaas geen vervolg te geven.

Het zesde team boekte een ruime overwinning op Budila. Maar liefst 8 van de 9 wedstrijden werden gewonnen. Vermeldingswaardig zijn de 2 overwinningen van Chris Klingsporn, die sinds lange tijd weer een competitiewedstrijd speelde. Jos De Gruyter en Kevin Biemans wonnen al hun wedstrijden. 

Jeugdcompetitie
Het eerste jeugdteam boekte een knap gelijkspel tegen Unicum 2 in Geldrop. Floris Udink behaalde 3 overwinningen, de andere twee punten werden gescoord door Eki Brekelmans en Tijl Engelhart. Mooi begin van de competitie, dat belooft veel goeds.

Kijk op www.ttveenentwintig.nl voor meer informatie en volg de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram.