Peter van den Eijnde
Peter van den Eijnde Foto:

Peter van den Eijnde ook dit jaar sterkhouder bij TTV Een en Twintig 1

Sport Sport

Beek en Donk - Het vaandelteam van de Beek en Donkse tafeltennisvereniging draait in de eerste klasse mee in de middenmoot. Vorige week trad het aan tegen Unicum uit Geldrop.

Peter van den Eijnde won wederom al zijn wedstrijden en heeft deze competitie nog geen wedstrijd verloren. Peter van den Eijnde is al sinds mensenheugenis een vaste waarde in het eerste team, maar is nog steeds enthousiast over de tafeltennissport. Sinds dit seizoen traint hij ook op maandag mee om nóg meer vastigheid in zijn spel te kunnen brengen. Of zijn huidige successen het gevolg zijn van de trainingsarbeid van Peter is moeilijk aan te geven, in het vorige niet-afgemaakt seizoen won hij ook al 7 van de 8 wedstrijden. De mede trainingsgenoten zijn in ieder geval blij met zijn deelname: zij kunnen zich nu wekelijks vastbijten aan de razendsnelle topspin slagen van Peter van de Eijnde. Uiteindelijk won het eerste team met 6-3, want Francois de Leeuwe won twee wedstrijden en Rowena de Haas was goed voor 1 overwinning.

TTV Een en Twintig 4
TTV Een en Twintig 4 doet in de 4e klasse mee om de titel. De uit Gemert afkomstige Guido Graat deed het enorm goed: tot nu toe heeft hij al zijn wedstrijden gewonnen. De tevens in Gemert wonende Ton Paardekooper won donderdagavond twee van zijn wedstrijden tegen Flash uit Eindhoven. Paulos Kallah wist, ondanks een spannende vijfsetter, geen wedstrijd te winnen.

TTV Een en Twintig 6
In de 7e klasse verloor TTV Een en Twintig 6 met 5-4 van Unicum. Kevin Biemans won 3 van zijn partijen, Hans Eekels sleepte 2 punten binnen. Helaas zat er deze week geen overwinning in voor Chris Klingsporn.

Eerste jeugdteam
Het eerste jeugdteam ging op bezoek bij Flash in Eindhoven. Floris Udink won knap al zijn wedstrijden. Helaas bleef het daarbij. Hoewel Willem van den Berg en Tijl Engelhart flink tegenstand boden, verloren zijn hun wedstrijden. Komende zaterdag speelt het jeugdteam thuis tegen Never Despair uit Den Bosch.

Kijk op www.ttveenentwintig.nl voor meer informatie en volg de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram.