Tessa van den Boogaard traint met de tafeltennisrobot
Tessa van den Boogaard traint met de tafeltennisrobot

Tafeltennisrobot in trek bij leden ATTC’77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - In verband met de opschorting van de competitie worden er tijdelijk geen wedstrijden gespeeld in het Brabantse. Dat laat onverlet dat de competitiespelers gedreven zijn om hun kwaliteit op peil te houden en of te verbeteren. Naast natuurlijk het feit dat bewegen gezond is, lekker energie kwijtraken super voelt en tafeltennis het leukste spel is dat je kunt bedenken.

De opkomst van de leden op maandag-, woensdag- en donderdagavond blijft redelijk tot goed. Ook de jeugdleden zijn goed bezig. Er wordt getraind, gespeeld en afstand gehouden. Handen ontsmetten, inschrijven en de tafeltennisballetjes goed wassen: we doen het allemaal.

Sinds een aantal weken heeft de Aarle-Rixtelse Tafeltennisclub een tafeltennisrobot in bruikleen. Competitiespeler Jos Beniers stelt die beschikbaar en de spelers maken er gedurende de openingstijden continu gebruik van. Ze begrijpen dat de kracht van herhaling een verbetering van de eigen kwaliteit is. Het is leuk om de machine te proberen te verslaan. Dat zal er niet van komen, want je kunt de snelheid natuurlijk ook verhogen zodat het altijd een uitdaging voor je blijft!

Een van onze leden grapte ook over het bijkomende voordeel: afstand houden is zo een makkie!

ATTC ’77 blijft trainen zodat ze in de competitie weer een geduchte tegenstander kunnen zijn.