Afbeelding

Corona-stress eruit meppen bij TTV Een en Twintig

Sport

Beek en Donk - Iedere donderdagavond, tussen 19.30 en 20.30 uur, staat een groep fanatieke tafeltennissers klaar voor de basistraining. De spelers tafeltennissen nu bijna 1 jaar wekelijks. Ze nemen deel aan de trainingen, die steeds intensiever worden.

De eerste maanden werden besteed om van ‘ping-pong naar tafeltennis’ te gaan. Daarbij wordt gelet op voetwerk, stand van het lichaam, moment van raken en de gemaakte slag. Ondanks de noodzakelijke onderbreking als gevolg van de Corona-maatregelen is deze groep het afgelopen jaar sterk vooruit gaan. Oefeningen worden intensiever, slagen worden moeilijker en spelers worden fantieker!

Leuker
"Tafeltennis wordt leuker als je het steeds een beetje beter kunt", aldus trainster Eva Verrijt. "We hebben een leergierige groep, maar er is nog volop tijd om te lachen tijdens de trainingen, hoor!", gaat Eva verder. "Mensen hebben nu veel minder sociale contacten en kijken nog meer uit naar de trainingsavonden. De afgelopen weken hebben we de oefeningen aangepast om nog eens extra de Corona-stress eruit te meppen. We eindigen de oefeningen met een extra hoge bal, die zo hard mogelijk geslagen moet worden! Grote hilariteit tijdens deze oefeningen! Dat is het mooie van deze trainingsavonden, ontspanning door inspanning." Helaas zijn bij TTV Een en Twintig de trainingen twee weken niet doorgegaan. Vanaf volgende week donderdag gaan de trainingen weer beginnen. En de groep fanatieke taftennissers staat weer klaar: klaar om even aan helemaal niets anders te denken, dan dat hoge balletje zo hard mogelijk te raken.

Nieuwe tafels
Ondertussen is TTV Een en Twintig bezig haar tafeltennistafels te vernieuwen. Afgelopen week zijn weer drie oudere tafels vervangen door nieuwe, verrijdbare Butterfly tafels. Het is duidelijk te zien dat deze vereniging investeert in kwaliteit: trainingen en materiaal zijn van een hoog niveau.

Meer informatie over TTV Een en Twintig, is te vinden op www.ttveenentwintig.nl.