Afbeelding
Foto:

ATTC'77: Jeroen Doensen tijdelijk medejeugdtrainer

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Sinds een tijdje gebruikt met name de jeugdgroep van de Aarle-Rixtelse tafeltennisclub een robot om de tafeltennisvaardigheden uit te breiden. Ze vinden het superleuk. Het enthousiasme is inmiddels overgeslagen naar de seniorenleden. Jeroen Doensen is tijdelijk (ivm corona) medejeugdtrainer, 28 jaar en fysiotherapeut. Speelt competitie in de vierde klasse en vervangt nu Henk Buiting. Henk heeft de afgelopen jaren hard gewerkt met de jeugd en een sportief en fanatiek geheel neergezet. Mooi om te zien. Johan Heurter is ook medejeugdtrainer. Henk komt zo snel als het kan weer terug.

Jeroen is inmiddels superfan van de robot. Daarbij is 'Beat the Robot' het motto maar dus onmogelijk uitvoerbaar. De robot is altijd sneller en slimmer dan jij. Dat maakt niet uit want Jeroen is ontzettend gemotiveerd en blij dat de Tafeltennisclub ATTC’77 open is. Op maandag en woensdag kan hij er zijn energie kwijt en mensen ontmoeten. Andere clubs zijn dicht: zwemmen, judo en scouting zit er voor hem nu even niet in. De tafeltennisclub is voor Jeroen dus erg belangrijk. Ook al is de kantine niet open, toch zie je je tafeltennismaten. Zeker nu je thuis minder mensen kunt uitnodigen en daardoor ook minder contact hebt, is het bij elkaar zijn rondom de tafeltennistafel fijn.

Jeroen is ook de organisator van de jaarlijkse bierproefavond. Die is dit jaar net niet doorgegaan maar de biertjes zijn al gekocht. En ze moeten op vóór maart 2021. Dat is nog wel een zorg want je kan het niet online doen. Dan zouden de deelnemers 7 flesjes bier krijgen, i.p.v. één derde deel van elk flesje, en die opdrinken dat kan niet. Alcohol is altijd met mate! Maar de bierproefavond is naast het bierproeven ook een reünie-avond. Alle jongvolwassenen en leden die dat niet meer zijn komen dan bij elkaar. Het is er dan altijd super gezellig. Jeroen denkt na of er mogelijkheden zijn om een light-versie online te houden, al dan met niet met een leuke quiz erbij.

In ieder geval heeft het bestuur aangekondigd dat de bierproefavond, klassieke stijl, door kan gaan zodra de regels het toelaten. Blijf de Facebookpagina van ATTC’77 in de gaten houden, want als het kan, dan gaat het snel gebeuren!

Jeroen Doensen