Mirjam, Tim en Bram Rooijakkers, winaars van de Winterkwis bij Sparta'25.
Mirjam, Tim en Bram Rooijakkers, winaars van de Winterkwis bij Sparta'25.

Sparta’25 toch actief in coronatijd

Sport

Beek en Donk - Verenigingen waarbij het sporten nauwelijks mogelijk is, zoeken mogelijkheden om toch activiteiten te organiseren voor hun leden. Bij Sparta'25 organiseerde de Vriendenclub Sparta ’25 afgelopen zondag een auto-foto-puzzelrit. In de winterweken van december en januari werd vijf weken lang een Winterkwis georganiseerd.

Onder een prachtig zonnetje werd afgelopen zondag de auto-foto-puzzelrit gereden, georganiseerd door de Vriendenclub Sparta’25. Prachtig weer waardoor het zeer druk was op de route met fietsers en motorrijders. De route ging door Lieshout, Gerwen, Stad van Gerwen en Mariahout. Onderweg waren er 32 foto’s genomen die de deelnemers in de goede volgorde moesten plaatsen. Er is met 25 auto’s deelgenomen aan de tocht. De deelnemers genoten van een leuke, maar soms moeilijke puzzelrit. Winnaar werd de familie Martens direct gevolgd door de familie R. Gramser. Deze activiteit wordt elk jaar georganiseerd. De Vrienden van Sparta’25 ondersteunen de Beek en Donkse voetbalvereniging met activiteiten en bijzondere giften waarover door de donateurs wordt bepaald. Wilt u lid worden of informatie opvragen van de Vriendclub Sparta ’25 stuur dan een mailtje naar vriendenclub@sparta25.nl

Winterkwis
In de wintermaanden werd door de activiteitencommissie over vijf weken een geweldige online Winterkwis georganiseerd. Muziek, film, voetbalfragmenten maakten onderdeel uit van de kwis maar ook geluidsfragmenten van bekende Nederlanders, Beek en Donkenaren en Spartanen. Liefst 78 teams hadden zich aangemeld met in totaal 200 leden en familieleden. Op 30 januari werden met een mooie video de winnaars bekend gemaakt. Het winnend team bestond uit Tim, Bram en Mirjam Rooijakkers. Naast de winnaars werden ook 25 waardebonnen verloot die Sparta’25 had ingekocht bij hun sponsors. Op deze manier werden enkele sponsors in deze voor hen ook moeilijke tijden ondersteund.

Uiteraard gaat er niets boven je sport beoefenen op de wijze zoals het hoort. Trainingen voor de jeugd zijn nog steeds mogelijk maar uiteindelijk wil je natuurlijk voetballen op de groene velden. Ook de komende periode bekijkt men bij de voetbalvereniging of andere activiteiten georganiseerd kunnen worden.