Afbeelding

TTV Een en Twintig kijkt terug op een bewogen jaar

Sport

Beek en Donk - Komende zondag vindt een digitale Algemene Ledenvergadering van TTV Een en Twintig plaats. In verband met nog geldende coronamaatregelen wordt deze vergadering via MS Teams gehouden.

“Verenigingen hebben in verband met de maatregelen uitstel voor hun ALV gekregen, echter we vonden het nu wel tijd om het verenigingsjaar 2019-2020 af te sluiten”, geeft voorzitter Jeroen Engelhart aan. Alle deelnemers krijgen een kleine attentie thuisbezorgd, om zo in de traditionele ALV stemming te komen.

Terugkijkend op het verenigingsjaar 2019-2020 kan TTV Een en Twintig niets anders dan tevreden zijn: zowel het aantal leden als het aantal actieve tafeltennissers is gestegen. TTV Een en Twintig heeft op maandag- en op donderdagavond mooi gevulde trainingsgroepen. De vereniging werkt samen met bevriende verenigingen in Stiphout en Aarle-Rixtel, maar ook bijvoorbeeld met Rollerclub De Oude Molen, Howeko en Laarbeek Actief. Voor het eerst sinds jaren had TTV Een en Twintig weer een jeugdteam in de competitie, kortom alle seinen stonden op groen om verder te groeien.

Tot eind februari corona (en de te nemen maatregelen) roet in het eten gooide. In deze periode heeft de tafeltennisvereniging actief gewerkt om de betrokkenheid van onze leden te behouden, bijvoorbeeld door het aanbieden van buitentafeltennis voor iedereen, het verstrekken van een gratis fietsroute in het voorjaar van 2020 aan alle leden en door het verspreiden van een leuke puzzelposter rondom de jaarwisseling.

TTV Een en Twintig kan bijna niet wachten tot haar leden weer echt kunnen tafeltennissen en hopelijk kan ze in november 2021 weer op de normale manier de jaarlijkse ledenvergadering houden.