Sebas van Hout
Sebas van Hout

Winnaars loterij winterchallenge T.V. ’t Slotje

Sport

Beek en Donk - Tijdens deze winter kregen alle jeugdleden van T.V. ‘t Slotje de mogelijkheid om via verschillende challenges loten te verdienen voor de loterij. Je kan hier denken aan het raak slaan van mikpunten op de baan tijdens de training, oefenwedstrijdjes onderling, kijken naar de eerste grand slam van het jaar, de Australian Open, op straat te tennissen, meedoen aan de spelletjesochtend op de zaterdag of tijdens de trainingsvrije week te dubbelen met de trainingsgenootjes. 

Voor deze loterij werd er speciaal prijzen beschikbaar gesteld door clubsponsor Dunlop ter waarde van 250 euro. De winnaar kreeg een tennisracket op maat en de tweede, derde en vierde plaats was goed voor een nieuwe tennistas.

Door deze challenges gingen meerdere kinderen hun best doen tijdens de les en daarnaast. Er waren een aantal die het zelfs presteerde om elk weekend wedstrijden te spelen om zo meer kans te maken. Dat wierp ook z’n vruchten af. Winnaar Sebas van Hout heeft extra loten verdiend en daarmee meer kans gekregen. Ook nummers twee en drie, Beau van de Berg en Thomas Orbon, verhoogden hun kansen enorm door als meesten wedstrijden te spelen samen. Hun inzet werd geloond.

Beau van de Berg en Thomas Orbon