Afbeelding

Jaarvergadering voetbalvereniging ASV’33

Sport

Aarle-Rixtel - ASV’33 houdt maandag 26 april april houdt haar 87ste jaarvergadering. Alle leden van de club zijn hierbij van harte uitgenodigd. Vanwege de coronamaatregelen zal de jaarvergadering voor het eerst in de geschiedenis van ASV’33 digitaal plaats vinden via MS Teams.

Normaal gesproken wordt de jaarvergadering op de eerste maandag van november gehouden. Omdat het sportpark en de kantine van ASV’33 vanwege Covid-19 gesloten waren is de datum opgeschoven. Het bestuur van ASV’33 had de hoop en verwachting dat de maatregelen op enig moment weer versoepeld zouden worden, maar helaas gebeurde dit niet. Het bestuur vond het uiteindelijk niet meer verantwoord om de jaarvergadering nog langer uit te stellen. Daarom is gekozen voor een online jaarvergadering. Uiteraard is dit verre van ideaal, maar gezien de huidige omstandigheden zien zij geen andere mogelijkheid.

Degenen die graag vooraf inzage willen in de financiën krijgen hiervoor de gelegenheid op zaterdag 17 april, tussen 10.00 en 13.00 uur. Uiteraard gebeurt dit ‘coronaproof’; belangstellenden kunnen zich hiervoor tot uiterlijk 15 april opgeven via penningmeester@asv33.nl.

Leden die willen deelnemen aan de online jaarvergadering dienen zich uiterlijk 23 april via info@asv33.nl aan te melden. Zij ontvangen een link voor het bijwonen van de jaarvergadering. Het jaarboekje met hierin de agenda van de jaarvergadering, het verslag van de vorige vergadering, het jaarverslag en het jaarverslag van de veteranen is te vinden op de website van ASV’33 www.asv33.nl. De vergadering begint om 20.00 uur en ASV’33 hoopt ondanks de beperkingen op veel deelnemers.