Afbeelding
Foto:

21 Geslaagden bij Zwemvereniging Beek en Donk

Sport

Beek en Donk - 21 kandidaten van Zwemvereniging Beek en Donk mochten zondag 25 april op voor het felbegeerde zwemdiploma. Het was een bijzonder diplomazwemmen, omdat er vanwege de aangescherpte COVID-19 maatregelen wederom geen publiek aanwezig mocht zijn. Een lege zwemzaal dus, die anders vol zit met trotse ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes. Nu kwamen de kinderen alleen naar binnen maar werden door het team van de zwemvereniging warm ontvangen. 

Met trots kan gezegd worden dat de kandidaten allemaal hebben laten zien dat zij, tussen alle lockdowns door, hard geoefend hebben om aan de eisen van de verschillende diploma’s te voldoen. De inzet van de kandidaten en trainers heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. Zwemvereniging Beek en Donk feliciteert de geslaagden met het behalen van het zwemdiploma.

Diploma A: Carice, Jill, Neelke, Siham en Zara
Diploma B: Arvin, Jina, Kyan, Luuk, Mariam, Matusala, Raphael, Suim enYannick
Zwemvaardigheid 1: Ise, Lieke, Madelon, Meike, Minthe, Noralin en Saar

Zwemvereniging Beek en Donk bedankt alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde dag was!

Ben jij nog geen lid van Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl of stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl.