Afbeelding
Foto:

Opnieuw samenwerking Flamingo’s en vv Mariahout

Sport

Mariahout - Waar vorige week nog een korfbalwedstrijd werd gespeeld tussen de jongens en meiden van groep 7 en 8, was het deze week de beurt aan de jongste jeugd.

Het hoofdveld op Sportpark de Heibunders was zaterdag één groot spellenfestijn. Tijdens de training wisselden de spellen van de korfbalclub en de voetbalvereniging zich in rap tempo af. Dit om de kinderen uit groep 1 tot en met groep 4 kennis te laten maken met zowel korfbal als voetbal. Onder toeziend oog van enthousiaste leiding deden de kinderen fanatiek wat van hen verwacht werd. "Wij hebben al 4 keer gescoord", schreeuwde Diem, "makkie". Na een gezamenlijke foto gingen de kinderen moe maar voldaan huiswaarts. Al met al een zeer geslaagde ochtend!

Wil jij nu ook gaan korfballen of voetballen? Dat kan! Voor korfbal kun je contact opnemen met Ada Kornuijt via 06-30684858 of Vera Leenders via 06-48659540. Voor voetbal kun je contact opnemen met Joost de Beer via 06-11915802. De voetbalvereniging traint iedere zaterdag van 9.15 tot 10.15 uur. De korfbalclub hoopt weer een Kangoeroeklup op te zetten voor de jongste spelers en hiermee ook op zaterdagochtend te gaan trainen van 9.30 tot 10.30 uur.