Afbeelding

Seizoenstart TTV Een en Twintig

Sport

Beek en Donk - Op zaterdag 20 september vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig plaats. Deze dag is niet alleen een tafeltennisfeest voor de spelers, maar ook een feest van herkenning voor de toeschouwers. 

Oud-spelers, partners, familie en andere geïnteresseerden zijn van 11.00 tot 17.00 uur welkom in de tafeltenniszaal aan de Otterweg 37 in Beek en Donk. Vanaf 19.00 uur is het verenigingsgebouw open voor de diverse prijsuitreikingen. Alle leden en partners zijn daarbij van harte welkom.

Uitwisseling met TTV Stiphout
TTV Een en Twintig en de bevriende tafeltennisvereniging TTV Stiphout spelen nu al enkele jaren een vriendschappelijke voorronde van de najaar competitie. Een ideale start om de eerste spanningen eruit te spelen, nieuwe batjes in te spelen en de spieren warm te maken. De twee verenigingen zijn al een aantal weken aan het trainen, maar voor de echte competitie begint is het een perfecte gelegenheid om erin te komen. Dit jaar werd de uitwisseling gespeeld bij TTV Stiphout. Vrijdagavond 10 september kleurde de zaal in Helmond Rood en Groen. TTV Stiphout heeft deze editie overtuigend gewonnen met 41 tegen 25 punten. Volgend jaar zal zich weer een nieuwe kans voordoen om revanche te nemen voor de Beek en Donkse spelers. TTV Stiphout heeft namelijk de uitnodiging van TTV Een en Twintig met veel enthousiasme aangenomen om volgend jaar in Beek en Donk deze terugkerende uitwisseling voort te zetten.

Competitie
Donderdagavond starten de eerste teams weer met hun thuiswedstrijden voor de Afdelingscompetitie. TTV Een en Twintig neemt met maar liefst zeven teams deel aan deze competitie. Donderdagavond spelen drie teams hun thuiswedstrijd. Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws. Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.