Rolf Hendricksen
Rolf Hendricksen Foto: RdR

TTV Een en Twintig volop in actie

Sport

Beek en Donk - Afgelopen zaterdag organiseerde TTV Een en Twintig haar uitgestelde clubkampioenschappen. Traditioneel worden deze in januari gehouden, maar de maatregelen rondom Corona maakte dit toen onmogelijk. Deze clubkampioenschappen zijn een prima voorbereiding voor de vorige week gestarte competitie.

In de dubbelspelen gingen de prijzen in de A-poule naar Bert Coolen en Joost van Goch. Zijn wonnen de finale met drie games van Aum van Berlo en Henk van der Bruggen. Rob Udink en Petrie Dovens wisten in een spannende vijf-setter de finale van Ad Coolen en Adrie Scheepers te winnen

In de individuele klasse speelde Jordi Kivits en Peter van de Eijnde maar één game in de finale. Een zware blessure zorgde ervoor dat Peter de wedstrijd moest staken. Voor het eerst mocht Jordi Kivits zich laten kronen tot clubkampioen. Omdat eerste teamspeelster Rowena de Haas ook geblesseerd is, wordt gevreesd dat het eerste team zich terug moet trekken uit de competitie. In de B-poules speelde Rolf Hendricksen een spannende finale tegen good-old Tonnie van Berlo. Uiteindelijk moest routinier Tonnie van Berlo zijn meerdere erkennen in Rolf Hendricksen. In de finale van de C-poule was Jolanda Biemans te sterk voor Hamed Alisedaghat.

Vrijwilliger van het Jaar
Tijdens de prijsuitreiking op zaterdagavond werd Eva Verrijt uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Met name door haar inzet rondom PR heeft Eva laten zien dat je echt het verschil kunt maken als vrijwilliger. Daarnaast is Eva vaak actief geweest om de Laarbeekse jeugd bekend te maken met de tafeltennissport. Voorzitter Jeroen Engelhart en secretaris Bart Vaessen prezen haar enthousiasmerende manier van werken. Deze benoeming werd door de aanwezigen met een groot applaus ondersteund.

Competitie
Afgelopen week is ook de afdelingscompetitie van start gegaan. Een en Twintig 2 wist met 7-3 van ATTV uit Asten te winnen. Jeroen Engelhart was goed voor drie overwinningen, debutant Sylvain de Koning won knap twee wedstrijden en Stefan Hamelijnck won eenmaal. De winst in de dubbelwedstrijd maakte de zeven punten compleet. Een en Twintig 3 won ruim met 8-2 van het Eindhovense Flash, waarbij de 11-0 game winst van Aum van Berlo opvallend was. Debutant Hamed Alisedaghat wist meteen zijn eerste competitiewedstrijd met Een en Twintig 7 winnend af sluiten. Hans Eekels won alle drie zijn wedstrijden. Door ook de dubbelwedstrijd te winnen werd de uiteindelijke uitslag 5-5.