Café Thuis/Bedovo heren 1, met in het midden (blauw shirt) Jan Crooijmans

Een goed weekend voor volleybalvereniging Bedovo

Sport

Beek en Donk - Bij Bedovo wisten afgelopen week alle senioren teams te winnen. Bij de junioren was dat helaas niet het geval.

Meisjes A wint wel opnieuw met 4-0 waarmee zij zich voorzichtig in het vizier spelen als titelkandidaat. Voor jongens B en Meiden C was het een pittigere week. Zij verliezen beiden met 4-0.

Bedovo Heren Recreanten 1
Na het 2-1 verlies van vorige week, speelt Heren Recreanten 1 van Bedovo deze week tegen Malex Automotive. Altijd een lastige tegenstander, maar er wordt fris begonnen en binnen no time staat de eindstand van de set met 16-25 voor Bedovo op het bord. De tweede set worden veel pass-fouten gemaakt wat in een achterstand van 7 punten resulteert. Met veel vechtlust en hard werken wordt de set toch nog binnen gehaald met 23-25. De derde set is Bedovo wakker geschud en gaan de heren er weer vol voor. De set eindigt wederom in een overwinning van 16-25. En zo is een 0-3 wedstrijdwinst weer in de knip!

Van der Vliet Bedrijfswagens / Bedovo DS1
Na de eerste seizoenswedstrijd 1 puntje gepakt te hebben en 2 in de tweede partij, was een overwinning voorbestemd. Daar moest echter nog wel het tweede team van Havoc voor verslagen worden. De eerste set ging voortvarend van start. Er werd goed verdedigd en slim gescoord. Het recept voor de eerste setwinst. De tweede set vielen de Beek en Donkse dames volledig terug. Het spel was bij vlagen slordig en ze gaven deze set te makkelijk uit handen. In de derde set leek Havoc’s buitenaanval onverdedigbaar. Ondanks een goede invalsbeurt van debutant Maud Flipsen ging ook deze set verloren. Gelukkig herpakten de dames van Van der Vliet Bedrijfswagens zich en sleepten ze er een vijfde set uit. In deze set blonk Maaike Koot aanvallend uit en zij hielp het team de belofte waar te maken. Drie punten en de eerste overwinning op zak.

Café Thuis / Bedovo H1

Zaterdag 2 Oktober betraden de matadoren van Bedovo H1 arena D’n Ekker om de degens te kruisen met Donki Sjot HS4. Een onbekend team met (met 6 heren) nog minder spelers dan Bedovo. Ditmaal had het team van sponsor Café Thuis namelijk aanvulling vanuit Joost van Vijfeijken op buiten en misschI(e)nse van Gelder op het midden. Bedovo kwam als een diesel van start, maar toen de motoren eenmaal warm gedraaid waren, was er geen stoppen aan. De jonge heren van Donki Sjot hadden geen antwoord op het aanvalsgeweld van de ervaren Beek en Donkse mannen. Er werd glansrijk met 4-0 gewonnen en zo heeft Café Thuis/ Bedovo H1 na twee wedstrijden het maximale aantal punten op zak.