Stefan Hamelijnck in actie
Stefan Hamelijnck in actie

Goede resultaten TTV Een en Twintig in competitie

Sport Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig 2 speelde afgelopen donderdag thuis tegen Valkenswaard. Omdat het vaandelteam van TTV Een en Twintig de competitie al na één ronde wegens blessuregevallen moest verlaten, is Jordi Kivits toegevoegd aan het tweede team.

Kivits trakteerde de aanwezige toeschouwers op spectaculaire rally’s, waarbij de schoonheid van de tafeltennissport nogmaals ten toon werd gespreid. Daarnaast was Kivits goed voor 2 overwinningen. Stefan Hamelijnck is dit seizoen op een andere speelwijze en ander materiaal overgestapt. Daarnaast traint hij op maandagavond fanatiek, hetgeen allemaal leidt tot attractief tafeltennis én overwinningen. Afgelopen donderdag wist Hamelijnck twee wedstrijden te winnen. De teruggekeerde Silvain de Koning raakt achter de tafel steeds beter in zijn element. Het is een kwestie van tijd totdat hij zijn oude niveau bereikt heeft, toch heeft De Koning één wedstrijd gewonnen. Omdat ook de dubbelpartij werd gewonnen, was de einduitslag 7-3. TTV Een en Twintig 2 staat na vier speelrondes bovenaan in de derde klasse.

TTV Een en Twintig 3 speelde donderdag in de eigen tafeltennishal tegen Never Despair uit ’s Hertogenbosch. Dat deze twee teams aan elkaar gewaagd zijn, bleek niet alleen uit de einduitslag van 5-5, maar ook uit het feit dat maar liefst vier van de tien wedstrijden een vijfde, beslissende, game opleverde. Joost van Goch had het de eerste twee wedstrijden lastig, maar vocht zich knap terug in zijn derde wedstrijd. Helaas verloor hij deze met 11-13 in de vijfde game.

Dat Bert Coolen in de vierde klasse prima presteert was afgelopen weken al duidelijk. De twee overwinningen tegen Never Despair onderstreept zijn ontwikkeling. Aum van Berlo won haar twee wedstrijden met overtuiging. Het dubbelspel werd na vijf games knap binnengehaald. TTV Een en Twintig 3 staat op een tweede plaats. Donderdag vindt de topper tegen ATTC ’77 3 plaats, een strijd om de koppositie.

Meer informatie over TTV Een en Twintig is te vinden op www.ttveenentwintig.nl