Aanval van Sparta’25 eindigt in handen van keeper van Beerse Boys.
Aanval van Sparta’25 eindigt in handen van keeper van Beerse Boys. Foto: Peter van Gerven

Gelijkspel voor Sparta’25

Sport

Beek en Donk - Het is Sparta’25 niet gelukt om ook de tweede thuiswedstrijd winnend af te sluiten. Na een magere 1-0 voorsprong moesten de groenwitten in de slotfase toch nog een gelijkmaker aan Beerse Boys toestaan.

Het vertoonde spel van de thuisploeg was in de eerste helft onrustig, rommelig en erg onnauwkeurig. Een echt uitgespeelde kans liet Sparta’25 niet noteren. De beste kans was voor invaller Koen Verhagen van Beerse Boys net voor rust, maar zijn schot miste totaal de juiste richting. Sparta’25 begon de tweede helft met twee invallers, Michiel Koot en Robin Knapp. Na amper twee minuten spelen kwam Sparta’25 op een 1-0 voorsprong. Een voorzet vanaf de rechterkant werd door Robin Knapp binnengeschoten. Hierna ging de thuisploeg op zoek naar een volgende treffer. Rick van Heijnsbergen was er dicht bij, maar hij zag zijn kopbal via de lat terug het veld in springen. In de 68e minuut kreeg Daan van Heijnsbergen op de rand van de zestien een afgeslagen bal voor de voeten. Zijn schot ging over. In de 80e minuut bereikte Michiel Koot met een steekpass Rick van Heijnsbergen, maar zijn inzet rolde net langs de verkeerde kant van de paal.

Twee minuten later was het aan de andere kant van het veld wel raak. Een te korte terugspeelbal werd een prooi voor Jannes Mulders. Hij bood zijn broer Daan de gelegenheid om de 1-1 in een leeg doel binnen te tikken. Dat was een domper van jewelste voor Sparta’25. In de slotminuten moest Jannes Mulders met twee keer geel het veld verlaten. Dit had geen invloed meer op de eindstand, 1-1.

Zondag 17 oktober speelt Sparta’25 in Asten tegen NWC, aanvang 14.30 uur.