Opnieuw verlies voor Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, is zondag 17 oktober naar Diessen afgereisd. Daar speelden zij een wedstrijd tegen DSV 1. Een wedstrijd tussen de nummers drie en vier uit de poule.

Verdedigend startte Flamingo’s sterk, maar aanvallend was het heel erg zoeken naar de goede kansen. Dit duurde te lang waardoor er op een gegeven moment in de verdediging fouten gemaakt werden. Hierdoor kreeg DSV een strafworp en wisten zij de 1-0 te maken. Daarna scoorden zij van afstand de 2-0. Het eerste doelpunt voor Flamingo’s kwam uit de handen van Rosa Maas, maar helaas scoorde DSV daarna alweer snel met een vrije worp. Een paar minuten later schoot Vera Leenders een mooi afstandsschot binnen, alleen daar scoorde DSV weer overheen. Hierna werd er een overtreding gemaakt op Rosa Maas, waardoor zij een strafworp mocht nemen. Deze werd benut en daardoor werd de ruststand 4-3, in het voordeel van DSV.

Na de rust wist DSV weer als eerste te scoren, waardoor ze twee doelpunten voor kwamen. Vera Leenders scoorde weer en het verschil was weer een punt. Na dat doelpunt liep DSV verder uit. Zij scoorden vijf keer achter elkaar in een kwartier, waardoor de stand 10-4 werd. Hierna lukte het Elja Maas nog om een afstandsschot binnen te schieten en zo de 10-5 te maken. Helaas wist DSV in de laatste minuut van de wedstrijd nog een strafworp te benutten en zo eindigde de wedstrijd in een 11-5 nederlaag voor de meiden van Flamingo’s 1.

Flamingo’s 2 speelde in Erp tegen koploper De Korfrakkers 3. In dit duel zou bepaald worden wie er bovenaan zou eindigen in deze competitie. Helaas verloor Flamingo’s met 17-4, waardoor De Korfrakkers bovenaan eindigen. Zondag 24 oktober speelt Flamingo’s 1 om 12.30 uur tegen Corridor 1 op sportpark De Heibunders in Mariahout. Flamingo’s 2 speelt om 10.30 uur tegen Tovido 2.