Afbeelding

Cialfo zoekt nieuwe trainer voor de vrijdagmiddag

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Cialfo is een hartelijke, recreatieve vereniging die al 67 jaar bestaat. Ze zijn een enthousiaste club waar jong en oud op een leuke manier sportief bezig zijn met gymmen en turnen. Ze vinden bewegen erg belangrijk en proberen de leden, ongeacht leeftijd en geslacht, op een laagdrempelige manier te motiveren om in beweging te blijven. Momenteel zijn ze dringend op zoek naar een trainer voor de meisjesgroep op vrijdagmiddag 17.00 uur

Het betreft een groep van ongeveer 20 meiden van 7 en 8 jaar oud. Naast gymmen en turnen (recreatief niveau) worden in de lessen ook spellen gedaan. De lessen worden gegeven door één trainer en twee assistent trainers. Ben of ken jij degene met enige turnervaring die het leuk vindt om een uurtje (of meer natuurlijk) les te geven? Uiteraard kunnen ze u ondersteunen met een goede introductie en de voorbereiding. Er staat een onkostenvergoeding tegenover, maar vooral veel plezier en voldoening.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karien Mescher, via 06-12994447 of bestuur@cialfo-gym.nl. Kijk ook eens op www.cialfo-gym.nl en op Facebook.