Johan Voorhout
Johan Voorhout Foto:

Wisselende uitslagen bij ATTC’77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Het eerste team van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel speelde een spannende wedstrijd tegen concurrent MTTV´72 1 uit Mierlo. 

Johan Voorhout, speler van team 2, viel in voor de geblesseerde William Vlamings. Johan begon met een nipte overwinning tegen de ervaren Rudi Spinner, verloor net van Stijn Smits, maar pakte Pascal-André Wolters in zijn derde wedstrijd. Bart Boetzkes en Jean Paul Kanters wonnen beiden van Wolters en samen de dubbel, maar daar bleef het bij voor hen. Door het gelijke spel blijft MTTV koploper en zal de beslissing in de laatste wedstrijd vallen.

Het 6e team heeft wat pech met blessures dit seizoen waardoor regelmatig met een invaller of zelfs met twee in plaats van drie personen een wedstrijd gespeeld moet worden. Zo ook deze week. Koploper Valkenswaard 4 was niet bereid de wedstrijd te verzetten dus Gerdi van den Boomen en Dennis Verbruggen gingen met z´n tweeën naar Valkenswaard. Zeker Gerdi was dicht bij de persoonlijke overwinningen en ook Dennis stond zijn mannetje, maar alle enkels waren voor Valkenswaard. Met een overtuigende 0-3 overwinning in de dubbel was de eer gered. Ondanks de pech dit seizoen staan ze op een comfortabele tweede plek in de 6e klasse H, dus dat belooft wat voor volgend seizoen.

Het 7e team speelt ook in de 6e klasse en voor hen is handhaving het doel. Juul Verbeeten mocht deze week met de dames Tessa van den Boogaard en Dorette van den Elsen op stap naar Geldrop om koploper Unicum 10 zoveel mogelijk punten af te snoepen. Alle drie wonnen ze van Louis Teuwissen en ook al speelden ze goed, de score bleef steken op drie punten. Hiermee is klassenbehoud veilig gesteld. Volgende week spelen ze tegen de Meppers om plek 3 en 4.

Alle uitslagen
ATTC´77 1 – MTTV´72 1: 5-5
ATTC´77 2 – Flash 5: 4-6
Veldhoven 7 – ATTC´77 3: 7-3
Taverbo 6 – ATTC´77 4: 7-3
ATTC´77 5 – Attaque 3: 5-5
Valkenswaard 4 – ATTC´77 6: 9-1
Unicum 10 – ATTC´77 7: 7-3