Brechje Sleegers
Brechje Sleegers Foto: Jim Numans

Mooie resultaten bij NRB-cup voor RC de Oude Molen

Sport Sport

Beek en Donk - Voor RC de Oude Molen vond op zaterdag 20 en zondag 21 november de laatste wedstrijd van het seizoen plaats. Dit was de NRB-cup in Kerkdriel. Verschillende rijdsters hebben hier aan meegedaan bij zowel het vrijrijden als het roldansen. 

Na een goede voorbereiding waren de rijdsters van RC de Oude Molen weer klaar voor een nieuwe wedstrijd, dit keer voor de B-klasse. Helaas mocht er vanwege de coronamaatregelen geen publiek bij zijn, waardoor er een andere sfeer was dan normaal. Dit was ook even wennen, maar gelukkig kon de wedstrijd gewoon doorgaan en kon iedereen laten zien waar ze al die tijd hard voor hebben gewerkt. En dat hebben ze ook zeker gedaan, want iedereen straalde op de baan. Dit heeft ook geresulteerd in mooie resultaten, waaronder ook een NRB-kampioen.

De uitslagen van het vrijrijden
Rolrinckel: Anne-Lynn vd Wijdeven 3e, Elisa Calderon 8e, Sofie Zdziech 13e, Dylana Stoop 14e, Esmee Franjkovic 17e, Juul van Stiphout 19e, Lauren Panhuijzen 20e, Joyce Constant 21e, Rachel van Bree 23e;
Prepupil: Noralin Schmeits 10e, Brechje Sleegers 12e. Pupil: Marit van Bakel 3e, Demi Slegers 6e, Noor vd Loo 9e. Tots: Minthe 9e, Lotte van Zutphen 11e. Mini: Jelilly Meinhardt 3e, Eline Verboven 5e, Maria Zdziech 6e;
Advanced: Michelle de Koning 3e.

De uitslagen van het roldansen
Tots: Lotte van Zutphen 15e, Noor vd Loo 17e;
Mini: Jelilly Meinhardt 2e, Dieneke van Dommelen 4e;
Espoir: Danique de Groot 6e, Eline Verboven 7e;
Advanced: Kimberly van Schijndel 1e en dus NRB-Kampioen.

Iedereen is super tevreden met alle resultaten. Nu is het tijd om weer hard aan de slag te gaan voor het volgende seizoen.