Afbeelding

Geslaagd toernooi voor Bedovo’s jongste volleyballers

Sport Sport

Beek en Donk - Op zondag 21 november was het eindelijk zover. Voor het eerst in lange tijd werd er in D’n Ekker weer een volleybaltoernooi georganiseerd voor de allerjongste jeugdleden. 

Een laatste keer voor de komst van de aangescherpte coronamaatregelen konden 250 kinderen tussen 6 en 12 jaar genieten van een dag vol competitie, sportiviteit en plezier. Helaas zonder publiek, maar dat mocht de pret niet drukken. In de ochtend waren de jongste volleyballers aan de beurt. 

In niveau 3 speelden Pleun, Evelien, Felicia en Sil van Bedovo een thuiswedstrijd. Zij wisten bijna al hun tegenstanders te verslaan. Alleen Hangar bleek deze dag net te sterk. De meiden sloten het toernooi af op een knappe tweede plek.
In niveau 6 was het de beurt aan Ben, Max, Indra en Jinte. Door een blessure kon Indra niet volleyen en moest het team met drieën verder. Zij hielden zich knap staande in hun poule en wisten zelfs tweede te worden. Al mat al twee knappe prestaties, maar bovenal een fijne dag voor de jongste volleyballers uit de regio.