Afbeelding
Foto: Mark Barten

Kerstvakantie activiteiten Laarbeek Actief

Sport

Laarbeek - De kerstvakantie komt er weer aan. Dit betekent dat er weer vakantie activiteiten op de planning staan bij Laarbeek Actief. Van dinsdag 28 tot donderdag 30 december zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. De inschrijvingen gaan 13 december om 18.00 uur open.

In de kerstvakantie staan voornamelijk voor de jaren 4 t/m 17 activiteiten op het programma. Zo gaan ze o.a. Expeditie Robinson, Escape room, Olympische winterspelen, James Bond spel, apenkooi en verstop/tikspelen doen. De activiteiten zijn voor kinderen van groep 1 t/m 8. In samenwerking met verschillende locaties en begeleiding, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je hier bij bent en op tijd aanmeld. Aanmelden is mogelijk vanaf 13 december 18.00 uur en kan via www.laarbeekactief.nl/sportagenda/. Check ook regelmatig de Facebookpagina ‘Laarbeek actief’ en de website www.laarbeekactief.nl voor inschrijven en andere sportactiviteiten.

Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, en behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente. Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de bovengenoemde Facebookpagina en website. Je kunt voor meer informatie/ inschrijving ook terecht bij sportcoach Jaccy van den Enden, mail: jaccy.vandenenden@levgroep.nl.