Links voorzitter Erwin Gramser, rechts Patrick Methorst.
Links voorzitter Erwin Gramser, rechts Patrick Methorst. Foto:

Hoofdtrainer Patrick Methorst langer bij Sparta’25

Sport Sport

Beek en Donk - Het bestuur van Sparta’25 en Patrick Methorst hebben deze week besloten om de samenwerking met een jaar te verlengen. Voor zowel Sparta’25 als Patrick Methorst was er geen aanleiding om te stoppen met elkaar. 

Sparta’25 is zeer tevreden over de bevlogenheid van de hoofdtrainer en is blij dat spelers, vrijwilligers, sponsoren, toeschouwers en bestuur hierin meegaan. Ook is de club zeer te spreken over de manier waarop de A-selectie heeft doorgetraind in de moeilijke twee coronaseizoenen. Patrick is blij met de betrokkenheid van het bestuur, de rust en sfeer binnen de vereniging en de voorwaarden die aanwezig zijn om met een talentvolle spelersgroep te werken. 

Volgend jaar gaat Patrick zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer bij onze club. In het eerste seizoen werd het kampioenschap binnengehaald. Het tweede en derde seizoen werden deels verpest door het coronavirus. In het vierde seizoen, het huidige, werd in de competitie slechts eenmaal verloren en behoort het eerste elftal tot de top in de tweede klasse. Sparta’25 wenst de trainer en spelers veel succes in het huidige en volgende seizoen, waarin samen nog veel successen behaald kunnen worden.