Marcel van den Brand (links) en Freddy Vermeulen (rechts).
Marcel van den Brand (links) en Freddy Vermeulen (rechts). Foto:

VV Mariahout verlengt contract met Freddy Vermeulen en Marcel van den Brand

Sport Sport

Mariahout - Het bestuur van VV Mariahout heeft opnieuw het vertrouwen uitgesproken in de beide hoofdtrainers. Zowel Freddy Vermeulen bij de heren als Marcel van den Brand bij de vrouwen blijven volgend seizoen verbonden aan VV Mariahout.

Het bestuur van VV Mariahout en Freddy Vermeulen hebben in goed overleg besloten om de samenwerking met een jaar te verlengen. Volgend jaar gaat Freddy zijn derde seizoen in als hoofdtrainer van VV Mariahout. Zowel het bestuur als de spelersgroep en het kader zijn tevreden met de trainer en willen graag nog een jaar verder.

Het bestuur en de spelers zijn vooral tevreden over het enthousiasme dat Freddy brengt, zowel op de trainingen als tijdens de wedstrijd en ook buiten het veld. Dit enthousiasme zien ze terug bij de spelers en resulteert in een goede sfeer en een hoge opkomst tijdens de trainingen.

Ook het contract van Marcel van den Brand werd met een jaar verlengd. Marcel heeft dit jaar voor het tweede jaar het damesteam onder zijn hoede. Zowel de dames als het bestuur zijn enthousiast over de trainer, en zijn blij dat het contract wordt verlengd.

Het bestuur van VV Mariahout wenst Freddy en Marcel veel succes komend seizoen. Hopelijk kan het een normaal seizoen worden en kunnen Freddy en Marcel voor de selectie en de dames laten zien wat ze in hun mars hebben.