Sebas van Hout
Sebas van Hout Foto:

TV ’t Slotje trots op jeugdleden voor resultaat Grote Clubactie 2021

Sport Sport

Beek en Donk - Ook dit jaar hebben de jeugdleden van TV ’t Slotje zich op en top ingezet om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Door de coronamaatregelen was het niet altijd makkelijk om de loten te verkopen, maar door de handige persoonlijke QR code van ieder jeugdlid hebben ze toch een recordopbrengst gehaald voor de vereniging. 

In totaal hebben de jeugdleden 451 loten verkocht met een opbrengst van €1.056,60 voor de vereniging. Dit geld gaan ze gebruiken om een ballenkanon aan te schaffen, waardoor ze het tennisniveau van de (jeugd)leden naar een nog hoger niveau kunnen halen. Ze zijn supertrots op de jeugdleden dat ze dit geweldige resultaat hebben gehaald en zullen ze op een gepaste manier bedanken als de coronamaatregelen het weer toelaten.

Wel hebben ze alvast de beste verkoper in het zonnetje gezet met een mooi boek van tennisster Kiki Bertens. Sebas van Hout (9 jaar) legt graag uit hoe hij zijn 60 loten heeft verkocht: “Ik ben de dag dat het begon meteen de straten in gegaan, om de meeste kinderen voor te zijn. Als er iets bij ons in de familie te doen was, nam ik mijn boekje met QR code mee om loten te verkopen. Ook had ik het geluk dat iemand van ‘t Slotje bij mij 10 loten kocht! Ik wil iedereen bedanken die een of meer lot(en) bij mij hebben gekocht”, zo vertelt hij. 

Tennisvereniging ’t Slotje wil alle lotenkopers en verkopers die hebben bijgedragen aan het resultaat hartelijk danken.