Afbeelding
Foto:

VV Mariahout bedankt haar vrijwilligers

Sport Sport

Mariahout - Het jaar 2021 zit er weer op, en alle voetballers en vrijwilligers genieten momenteel van hun rust tijdens de winterstop. Normaal is dit ook de tijd dat VV Mariahout een kaderavond organiseert om haar vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Door de coronamaatregelen kon de kaderavond ook dit jaar helaas niet door gaan.

Daarom heeft het bestuur van VV Mariahout een andere manier gezocht om haar vrijwilligers te bedanken. In de week voor Kerstmis zijn alle vrijwilligers persoonlijk bedankt en werd een klein kerstpakket aangeboden. De vrijwilligers waren positief verrast, maar ze hebben dit meer dan verdiend.

Als gevolg van de coronamaatregelen kunnen ook de nieuwjaarsreceptie, de winterwandeltocht en het zaalvoetbaltoernooi niet doorgaan dit jaar. In overleg met de jubilarissen zal worden bekeken hoe de jubilarissen later alsnog op een gepaste manier kunnen worden gehuldigd.

Langs deze weg wil het bestuur van VV Mariahout al haar leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters een gelukkig en sportief 2022 toewensen. Blijf gezond, help elkaar en hopelijk zien tot snel bij VV Mariahout.