Deelneemsters en begeleiding clinic bij Heroes Basketball Academy Den Bosch
Deelneemsters en begeleiding clinic bij Heroes Basketball Academy Den Bosch

Basketball Club Lieshout luidt jubileum in met online quiz

Sport Sport Sport

Lieshout - Basketball Club Lieshout organiseert op zaterdag 8 januari een online jubileumquiz ter ere van het 50-jarige bestaan. De quiz is bedoeld voor leden, maar ook voor oud-leden, vrienden en fans van de club. 

De quiz staat in het teken van het verleden en heden van de club, dus leuk voor iedereen die betrokken is of of zich betrokken voelt bij de vereniging. En weet je niets van de club, maar wil je er wel meer over te weten komen? Ook dan is dit je kans! De quiz start om 20.00 uur. Voor deelname kun je je aanmelden via de website www.bclieshout.nl of een mail sturen naar activiteiten@bclieshout.nl. 

Het hele jaar 2022 staat in het teken van het 50-jarige jubileum met een vol programma aan activiteiten, zoals een reünie, wedstrijden tussen huidige en oud-leden en een gezellig jeugdkamp. Hopelijk kunnen alle geplande activiteiten doorgang vinden zonder beperkende coronamaatregelen. De online quiz is natuurlijk een activiteit die binnen de richtlijnen past.  Ook wordt er gewerkt aan een jubileumboek over de club. Het boek wordt in de loop van dit jaar uitgebracht. 

Wil jij niets missen van het jubileum? Houd dan de website, Facebook en Instagram van Basketball Club Lieshout in de gaten. Daar plaatst de club alle nieuws en informatie over de activiteiten die dit jaar op de planning staan.