Afbeelding
Foto:

Urban Sports Laarbeek Actief

Sport

Laarbeek - Er komen bij Laarbeek Actief nieuwe activiteiten aan op de woensdagmiddag voor de groepen 6, 7 en 8. Vanaf woensdag 26 januari zullen er vijf weken lang elke woensdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur verschillende activiteiten zijn waar u aan kunt deelnemen. De inschrijvingen gaan 17 januari om 18.00 uur open.

Op de woensdagmiddagen staan voornamelijk voor de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 activiteiten op het programma. Zo gaan ze o.a. poeierbal, bumbball, kastiebal, freerunnen en handboogschieten. In samenwerking met D’n Ekker hebben de Laarbeekse kinderen sportieve en leerzame woensdagmiddagen voor de boeg. Zorg dat je hier bij bent en op tijd aanmeldt. Aanmelden is mogelijk vanaf 17 januari 18.00 uur en kan via www.laarbeekactief.nl/sportagenda/. Check ook regelmatig de Facebookpagina ‘Laarbeek actief’ en de website www.laarbeekactief.nl voor inschrijven en andere sportactiviteiten.

Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen en spellen te laten doen wat ze normaal nooit zouden doen in de gymles. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, en behouden. Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de bovengenoemde Facebookpagina en website. Je kunt voor meer informatie terecht bij sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.